Tommy’s beer cafe
04.06.2025

Jako šéfkuchař tady propojuji tradiční Česko-Slovenskou, Rakouskou a Maďarskou kuchyni s Australskými surovinami a stylem. Baví mě dávat klasickým receptům nový život. Když mám k dispozici čerstvý australský hovězí ořech nebo divokou zvěřinu, přemýšlím, jak z ní udělat něco, co by potěšilo jak dědu z Moravy, tak foodblogera z Bondi.
Naši hosté často říkají, že k nám chodí nejen na jídlo, ale i na atmosféru. U nás to není o strojenosti – je to o přímé, přátelské a poctivé gastronomii, kde se pivo čepuje s pěnou a polévka se servíruje s láskou.

Prasátko na rožni

Zdeněk Gleich - Šéf kuchař
Co u nás najdete?
- Vepřo knedlo zelo, jak má být – s křupavou kůrkou a šťávou, co se vsákne do knedlíku
- Hovězí guláš vařený několik hodin na cibulovém základu
- Smažák, co se táhne až na druhý talíř
- Domácí paštiky, klobásy a utopenci
- A samozřejmě: výběr piv z Česko-Slovenska, Německa i Maďarska
Miluju, když přijde stůl plný hladových lidí a odchází s úsměvem a říznou poznámkou "Tohle jsem nejedl od babičky!" Přesně o to mi jde – vařit tak, aby jídlo mělo duši.
📍 Kde nás najdete
Tommy's Beer Café
123 Glebe Point Road, Glebe, Sydney
Až budeš chtít zažít kousek střední Evropy – s atmosférou pivnice, kde se to nehraje na nóbl, ale na chuť a zážitky – zastav se u nás. Rád tě přivítám od plotny.
Zdeněk Gleich
Šéfkuchař Tommy's Beer Café