Tommy’s beer cafe 

04.06.2025

  

Jako šéfkuchař tady propojuji tradiční Česko-Slovenskou, Rakouskou a Maďarskou kuchyni s Australskými surovinami a stylem. Baví mě dávat klasickým receptům nový život. Když mám k dispozici čerstvý australský hovězí ořech nebo divokou zvěřinu, přemýšlím, jak z ní udělat něco, co by potěšilo jak dědu z Moravy, tak foodblogera z Bondi.

Naši hosté často říkají, že k nám chodí nejen na jídlo, ale i na atmosféru. U nás to není o strojenosti – je to o přímé, přátelské a poctivé gastronomii, kde se pivo čepuje s pěnou a polévka se servíruje s láskou.


    

Prasátko na rožni
Prasátko na rožni
Zdeněk Gleich - Šéf kuchař
Zdeněk Gleich - Šéf kuchař

 

Co u nás najdete?

  • Vepřo knedlo zelo, jak má být – s křupavou kůrkou a šťávou, co se vsákne do knedlíku
  • Hovězí guláš vařený několik hodin na cibulovém základu
  • Smažák, co se táhne až na druhý talíř
  • Domácí paštiky, klobásy a utopenci
  • A samozřejmě: výběr piv z Česko-Slovenska, Německa i Maďarska

Miluju, když přijde stůl plný hladových lidí a odchází s úsměvem a říznou poznámkou "Tohle jsem nejedl od babičky!" Přesně o to mi jde – vařit tak, aby jídlo mělo duši.

📍 Kde nás najdete

Tommy's Beer Café

123 Glebe Point Road, Glebe, Sydney

Až budeš chtít zažít kousek střední Evropy – s atmosférou pivnice, kde se to nehraje na nóbl, ale na chuť a zážitky – zastav se u nás. Rád tě přivítám od plotny.

Zdeněk Gleich

Šéfkuchař Tommy's Beer Café